Studiemiddag: Groene criminologie en veiligheidszorg

15 maart 2016

Op 20 april 2016 vindt de derde bijeenkomst in het kader van Cahiers op de Campus plaats. Het thema is dit keer ‘Groene criminologie en veiligheidszorg’. Cahiers op de Campus is een initiatief rondom de Cahiers Politiestudies waarbij een breed publiek van wetenschappers, beleidsmakers en politiepersoneel de mogelijkheid krijgt kennis te maken met de Cahiers en de besproken vraagstukken.

Tijdens deze studiemiddag onderzoeken we wat de groene criminaliteit betekent voor de politiewerking. Is de politie in staat om over de eigen landsgrenzen heen samen te werken en internationale vormen van groene criminaliteit het hoofd te bieden? Ook niet-politionele actoren krijgen aandacht, waarbij gedacht wordt aan inspectiediensten, milieuadministraties, douanediensten en NGO’s. Zij zijn voor de politie belangrijke partners in de veiligheidszorg.

Deze studiemiddag duurt van 13.00-17.00 en vindt plaats op de Avans Hogeschool in Den Bosch. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het volledige programma en de routebeschrijving.

Inschrijven kan tot uiterlijk 18 april 2016. Voor direct inschrijven klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *