Studiemiddag ‘Evaluatie van de politie’ 20 september 2018

09 juli 2018

Op donderdag 20 september 2018 zal de eerstvolgende Cahiers op de Campus plaatsvinden, genaamd ‘Evaluatie van de politie’ (Cahier 48). Deze studiemiddag vindt plaats bij de Avans Hogeschool te Den Bosch en duurt van 13:00 tot 17:00 uur.

Tijdens deze studiemiddag staat de recente evaluatie van de Politiewet 2012 in Nederland centraal. Verschillende thema’s komen hierbij aan bod zoals een vergelijking met de evaluatie van de Politiewet 1993, professionalisering/professionaliteit van de politie, de rol van politiechefs en een visie voor de politie van de toekomst.

‘Cahiers op de Campus’ is een initiatief – in samenwerkingsverband tussen het Centre for Policing and Security en de Stichting Maatschappij en Veiligheid – rondom de Cahiers Politiestudies waarbij een breed publiek van wetenschappers, beleidsmakers en politiepersoneel de mogelijkheid krijgt kennis te maken met de Cahiers en de besproken vraagstukken.

De kosten van deze studiemiddag bedragen €65,- (incl. koffiepauze, borrel en Cahier Politiestudies nr. 48). Het gehele programma vindt u hier. Inschrijven kan via deze link, de deadline voor inschrijvingen is 16 september 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *