Draag iemand voor voor de Prof Mr Pieter van Vollenhoven penning!

19 juni 2013

In 2012 heeft de Stichting Maatschappij en Veiligheid – met steun van het vfonds – een start gemaakt met het onderscheiden van personen met de zogenaamde prof. mr. Pieter van Vollenhoven Penning. De stichting vindt het van groot belang dat iedereen zich inzet voor de veiligheid in onze samenleving en wil daarom mensen die hier op een bijzondere wijze aan hebben bijgedragen eren en belonen.

Daarom zijn wij op zoek naar indrukwekkende en inspirerende verhalen over een bepaalde gebeurtenis waarbij iemand door moedig optreden een bijdrage heeft geleverd aan de veiligheid in de maatschappij.

Wilt u iemand voordragen voor de prof. mr. Pieter van Vollenhoven Penning? Klik hier voor het meest recente voordrachtformulier met de criteria en de spelregels.

 

Privacyverklaring persoonsgegevens

Alle persoonsgegevens die via het voordrachtformulier in ons bezit komen, zullen voor geen andere doeleinden worden gebruikt dan in het kader van de prof. mr. Pieter van Vollenhoven Penning. Indien de pers via ons in contact wil komen met de penningwinnaars, dan zullen wij alleen na uitdrukkelijke toestemming van de betrokkenen persoonsgegevens aan de pers geven. De persoonsgegevens van de uiteindelijke penningwinnaars zullen in ons archief worden bewaard tot het moment dat deze penning niet meer wordt uitgereikt. Dit in verband met een eventuele reünie van alle penningwinnaars van verschillende jaren. Verder zal de penningwinnaars expliciet om toestemming worden gevraagd voor het vermelden op onze website van hun naam en bijbehorende foto van de penninguitreiking.
De persoonsgegevens van genomineerden die de penning niet hebben verworven zullen niet worden bewaard.

Onze gehele privacyverklaring kunt u hier downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *